23948sdkhjf

Energiø-rådgiver søger 80 ekstra specialister

Sweco Danmarks store opgave som teknisk rådgiver på Energiø Nordsøen er blandt årsagerne til, at virksomheden jagter flere specialister indenfor energi, vand, klima, miljø og infrastruktur. 

Sweco Danmarks position som teknisk rådgiver for Energistyrelsen på Energiø Nordsøen er blandt årsagerne til, at virksomheden netop nu søger 80 ekstra medarbejdere med ekspertise i energi, vand, klima, miljø og infrastruktur.  Det skriver Sweco i en pressemeddelelse om den planlagte medarbejderudvidelse. 

I juli 2022 vandt Sweco Danmark opgaven som rådgiver for Energistyrelsen på udviklingen af udbuddet af enorme grønne anlægsprojekt, Energiø Nordsøen. Forberedelserne til Energiøen beskæftiger i forvejen mange Sweco-medarbejdere på tværs af seks lande og bliver brugt som afsæt til at opbygge kompetencer til andre energiø-projekter rundt om i verden, oplyser virksomheden. 

Ekspertrolle som Energiø-rådgiver

Ifølge Jes Hansen, direktør for Infrastruktur, Vand & Miljø, er Sweco samtidig ved at opbygge et center of excellence for energiøer, hvortil virksomheden søger yderligere medarbejdere i form af fagspecialister og projektledere, der vil og kan samarbejde på tværs af fagligheder. 

Udviklingen kommer efter flere års vækst, hvor Swecos Infrastruktur, Vand & Miljø division er vokset betragteligt.

- Vores vækst og udvikling betyder også, at vi investerer i efteruddannelse og opkvalificering af medarbejdere særligt indenfor bæredygtighed, hvor vi det forgangne år har haft godt 200 medarbejdere på kurser i bæredygtighed. Vi vil være den rådgiver indenfor anlæg og infrastruktur, der ved mest om, hvordan vi præger vores kunders projekter i en grønnere retning, siger Jes Hansen.

Artiklen er en del af temaet Energiø Nordsøen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Leverandører under luppen i Nordsøen
Ørsted indgår potentielt gigantaftale om 5 GW havvind og PtX i Irland
Energinet har 100 store udbygnings- og investeringsprojekter på vej
Energiø Bornholms skæbne hviler på havvindmarkedets skuldre
Rønne Havn sender nye havneudvidelser for 590 mio. kr. i EU-udbud
Grønt lys til overplanting åbner døren på klem for PtX på Energiø Bornholm

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125