23948sdkhjf

Randersvirksomhed styrker sin gasudstyrsforretning med opkøb

Global tilstedeværelse, volumen og europæisk handel med gasudstyr og serviceydelser.

Det er de parametre, som Randers-virksomheden Makeen Energy ønsker at styrke med købet af belgiske Kroch Equipment.

Kroch Equipment bliver dermed den nyeste gren af Makeen Energys gasudstyrsdivision, som leverer gaskomponenter og udstyr samt service og rådgivning til gasindustrien verden over.

- Dette opkøb åbner nye muligheder for os på det europæiske marked og giver os mulighed for at udvikle vores eksisterende tilstedeværelse og tjenester væsentligt. Jeg er overbevist om, at dette vil føre til en spændende og succesfuld fremtid for begge parter, siger Bo Larsen, CCO i Makeen Energy.

Bredere geografisk område

Med opkøbet øges antallet af parternes fysiske placeringer. Her igennem ønsker Kroch Equipment og Makeen Energy at opnå synergier i forhold til nøgleleverandører både hvad angår større volumen og et bredere geografisk område.

- Ved at give Kroch Equipment nye muligheder for at udvikle og udvide forretningen og samtidig være en del af en større organisation, vil dette opkøb gøre det muligt for Kroch Equipment at sprede sine vinger og levere udvidede serviceydelser og et ekstra udvalg af produkter til gavn for industrien, siger Lionel Pierre, MD, Kroch Equipment.

Kroch Equipment fortsætter under navnet Makeen Gas Equipment Belgium S.A. og skal ledes af Tiago Leão Machado, der har 20 års erfaring fra gasudstyrsbrancen - blandt andet fra Makeen Energys gasaktiviteter i Portugal.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095