23948sdkhjf

Indkaldelse af ansøgninger til EUDP

Energiteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram indkalder ansøgninger om støtte til udviklings- og demonstrationsprojekter for ny energiteknologi.
EUDP blev etableret i 2008 og har siden uddelt mere end en halv milliard kr i tilskud til virksomheder og universiteter, der nu gennemfører perspektivrige projekter for energiteknologi.

I 2010 vil der i de offentlige støtteprogrammer tilsammen være rekordmange midler til forskning, udvikling og demonstration af energiteknologi. Alene EUDP har 400 mio. kr til rådighed til projekttilskud i år, hvoraf mindst halvdelen ventes uddelt i den runde, der indledes nu.

Næste ansøgningsfrist til EUDP bliver til september, hvor der kan blive sat en begrænsning på hvor mange midler, der kan ansøges om pr. projekt. Ansøgninger over 10 mio. kr bør derfor indgives til ansøgningsfristen d. 24. februar.

Som noget nyt oprettes ansøgninger på og indsendes via en tilskudsportal på EUDP’s hjemmeside: www.ens.dk/eudp . Samme sted kan nu hentes det fulde indkaldelsesmateriale med beskrivelse af tildelingskriterier samt manual og anvisninger til tilskudsportalen.

Ansøgningsfristen er: Onsdag den 24. februar 2010 kl. 15.00.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til EUDP Sekretariatet på tlf: 3392 7525.

Informationsmøde
EUDP afholder informationsmøde mandag den 18. januar kl. 10.00-14.30 på Ledernes KonferenceCenter, Rugårdsvej 590, 5210 Odense, hvor der bl.a. vil blive informeret nærmere om kriterier for tildeling af støtte samt forventninger til en fyldestgørende ansøgning. Der vil også være en gennemgang af Energistyrelsens nye tilskudsportal.

Deltagelse i informationsmødet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Program og oplysninger om tilmelding findes på www.ens.dk/eudp .

Kilde: Energistyrelsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094